Leonardo start

Start schooljaar

Eerste schooldag op het Leonardo College

In het spoor van Leonardo

We zijn gestart! De loketten van ons station werden deze morgen geopend voor al onze leerlingen. Zij ontvingen een boardingpass waarmee ze naar de juiste klas konden trekken. Zo kunnen ze starten op het juiste spoor. Voor onderweg kregen ze ook een hapje en een drankje mee van de school.

Veel blije gezichten bevolkten onze vertrekhal en speelplaatsen.

Het was een blij weerzien met vrienden en vriendinnen. Onze eerste schooldag staat volledig in het teken van onthaal, zodat iedereen met een goed gevoel en op het juiste spoor aan het schooljaar kan starten.

Tijdens een sessie bij de directie werd gewezen op orde, structuur en discipline om er een heel schooljaar lang tegenaan te gaan. De code van het Leonardo College zal helpen om een goede leerhouding aan te nemen. We mikken op een schooljaar vol hard werk, zodat op het einde iedereen kan slagen. Dat is het spoor dat wij uitzetten en het is nu aan de leerlingen om het te volgen.

Allemaal een goede reis en veel succes gewenst!!

 

Leonardo College

Welkom op onze innoverende school, waar leerlingen zich gelukkig voelen en hun talenten volop kunnen ontwikkelen, dankzij aandacht voor diversiteit en aangepaste zorg.

Afbeeldingen