Leonardo > begint <

Het Leonardo College maakt zich klaar voor 2 september

In het spoor van Leonardo naar eerste schooldag

Het Leonardo College maakt zich klaar voor 2 september

 

Volgende week maandag is het zover: op het Leonardo College start een nieuw schooljaar. De beide campussen zijn er klaar voor en meer dan 1100 leerlingen staan te popelen om eraan te beginnen.

Het wordt vast en zeker een boeiend en leerrijk schooljaar voor iedereen die wil leren. Volg het spoor van Leonardo en ga een schooljaar lang op zoek naar succes! Dat vraagt volgehouden inspanning, aandacht tijdens de les, zelfdiscipline, orde en structuur. Met deze ingrediënten bereikt iedereen wat achter de horizon ligt: een succesvol en geslaagd schooljaar.

 

Op vrijdag 30/08/2024 ontvangen we vanaf 19u leerlingen van het eerste jaar en hun ouders op onze Onthaalavond schooljaar 24-25, campus Nieuwstraat. Om 19u30 starten infosessies voor onze nieuwe leerlingen, zodat ze goed voorbereid op 2 september de schoolpoort kunnen binnenstappen.

 

N.B. Aanstaande vrijdag kunnen de leerlingen van het tweede jaar hun boekenpakket al afhalen in de Nieuwstraat.

 

Leonardo College

Welkom op onze innoverende school, waar leerlingen zich gelukkig voelen en hun talenten volop kunnen ontwikkelen, dankzij aandacht voor diversiteit en aangepaste zorg.

Afbeeldingen